март 27, 2023
11 11 11 AM
Първият епизод на „Подкаст: Порция Баланс“ на „Нестле за по-здрави деца“ за балансирано детско меню вече е достъпен онлайн
„Нестле за по-здрави деца“ се обръща и към деца и родители с нарушено зрение
Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите
Над 6000 с „Нестле за Живей активно! Зима 2023“ се впуснаха в неделен спортен полуден на лед, с танци, състезания, спорт и много настроение
Анди Студио и Ванко PUMP&RUN се присъединяват към „Нестле за Живей активно! Зима 2023“
„Нестле за Живей активно!“ се качва на кънки на лед в Княжевска градинка на 26 февруари
По-вкусна ли е храната, когато изглежда добре?
Нестле България отчита 11.3% органичен ръст и двуцифрен марж на оперативната печалба при представянето на финансовите резултатите на Групата за 2022 г.
Катрин Тасева ще поведе зимното градско издание на инициативата „Нестле за Живей активно!“ с Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев и Евгени Иванов – Пушката
Започва петото издание на конкурса „Нестле за по-здрави деца“ с облекчени правила за участие и фокус върху зелени инициативи

Варна е най-активната точка на картата на България с “Нестле за Живей активно! Плаж 2022”

„Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ насити морската ни столица с положителни емоции, зареди с енергия и много настроение още в сутрешните часове. Йордан Йовчев блесна със съчетание с ленти, Пушката успя да изненада и съпругата си с топка за художествена гимнастика, а Алфредо Торес поработи за ханш с колежките си от ориенталските танци. Динята се радваше на голям успех сред всички, включително и сред звездния отбор, които имаха нужда от активна хидратация. Консултациите на професионалния нутриционист на Нестле Николета Тупито придобиха такава популярност, че двама доброволци се явиха да превеждат на желаещите да научат как правилно да се хидратират през лятото.

Севастопол и Слънчевият часовник на Варна бяха първите точки на гореща активност – с танцувален марш, предвождан от Алфредо Торес, Йордан Йовчев, Михаела Маевска и Маргарита Василева стотици варненци се отправиха към Южния плаж под звуците на горещи латино ритми, а Део, Евгени Иванов – Пушката и Маруся Иванова поведоха феновете на ходенето, велосипедисти и скейтъри с бодро настроение към горещата сцена на плажа. След старта на двете шествия срещата на Южен плаж Варна на повече от 1000 участници доказа, че активният живот е щастлив живот. Видяхме как малки и големи, забавлявайки се, водени от някои от най-големите български спортисти в ритъм с неповторимите Алфредо Торес и Део, прегърнаха идеята за активен живот чрез музика и веселие.

За градуса на доброто настроение чрез танци се погрижиха с професионални напътствия и атрактивни демонстрации най-престижните танцови школи на Варна – Клуб по художествена гимнастика Грация, Клуб по художествена гимнастика Силвия, Клуб Огледало, The Center World , Creators Dance Center, Клуб по спортни танци Варна Денс Тийм и Havana Social Club, които увлякоха стотици желаещи в танцови дуели и най-вече много забавление. Най-активните получиха награди, а за всички организаторите от Нестле България се погрижиха да има освежаващи напитки и закуски, осигурени от любимите брандове NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® Frappé и NESCAFÉ® Dolce Gusto®, както и големи дози вода и хидратиращи плодове.

Над 30 ранобудни гости на Южен плаж се присъединиха към открития урок по йога с Ружа Стойнова от The Secret Yoga Studio, където вдишаха дълбоко свежия морски въздух и се заредиха с енергия за целия ден.

Професионалният нутриционист на Нестле Николета Тупито даде своя прочит на желаещите да научат повече за ползата от добрата хидратация и балансираното хранене в откритите консултации, които се проведоха на плажа. С любезното съдействие на Нуга Бест България 2009 истински запалените да погледнат тялото си отвътре имаха възможност да се докоснат до възможностите на японския професионален телесен анализатор “Tanita”.

Заедно с най-малките, Клуб по атлетика “Тангра“ направи тренировка по лека атлетика, по време на която движението и забавлението се редуваха в големи дози, защото една от най-важните мисии на Нестле за Живей Активно! вече повече от 17 години е да превърне удоволствието от активния начин на живот в навик за децата.

Нестле за Живей Активно! Плаж 2022 очаква феновете на активния живот и в следобедните часове, така че още не е късно да се включите и във втората половина на деня, когато плажът във Варна ще се превърне в истински Олимп за феновете на плажния волейбол и точно в 16 ч. традиционния турнир ще бъде открит с демонстрационен “Мач на звездите”.

На финала всички ентусиасти и спортни легенди в “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022” ще се преминат със символичен марш по крайбрежната алея на Варна.

“Живей активно!” е повече от един ден активности – това е житейска философия, която да прегърнем и през остатъка от горещниците, но и отвъд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *