декември 10, 2023
11 11 11 AM
Кои са най-често задаваните въпроси към фирмите за изкупуване на коли?
Конкурсът „Нестле за по-здрави деца“ с нови правила, улесняващи участието на училищата и детските градини
15 000 новозасадени фиданки от видовете цер, благун и космат дъб ще възстановят 30 декара опожарени гори в Стамболово с подкрепата на Нестле България
“Нестле за по-здрави деца“ дигитализира програмата си за училищата и детските градини
Вече 10 години Нестле помага в старта на реализацията на младите
Ухапвания от дървеници: идентифициране, лекуване и превенция
Нестле Групата отчита органичен ръст от 7,8% за 9-месечието на 2023 г. и потвърждава прогнозата си за годината
Какво да даваме и какво да не даваме на нашата домашна котка – полезни съвети от специалисти
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“

Вече 10 години Нестле помага в старта на реализацията на младите

Над 8 000 младежи в България стартираха кариерния си път, благодарение на инициативата Nestlé Needs YOUth

 

Нестле отбелязва десетата годишнина на „Nestlé Needs YOUth“, инициатива, въведена с цел повишаване на заетостта на младите хора по време на период на нарастваща младежка безработица в Европа. Повече от десетилетие по-късно инициативата се разширява в световен мащаб и подпомага повече от пет милиона млади хора, включително фермери и предприемачи, да изградят основни умения и да се възползват от възможностите за кариерно развитие. В Югоизточна Европа инициативата е помогнала на 60 000 младежи да се подготвят за трудностите и успехите в реална работна среда.

Да подадеш ръка на млад човек, тогава, когато започва своя професионален път, е мисия, зад която стои всеки от екипа на Нестле България вече повече от 10 години. Ние споделяме опит и знания, насочваме и насърчаваме развитието на младежите в реална бизнес среда и вярваме, че това ще допринесе за бъдещето на всички млади хора в България. Следим с интерес как те прогресивно поемат повече отговорности, как се развиват в професионален и личностен аспект и това ни мотивира, че сме застанали зад правилната кауза. Продължаваме със самочувствие напред!“- каза Евгения Стефанова, HR Директор в Нестле България.

От стартирането на „Nestlé needs YOUth“ през 2013 г., Нестле организира повече от 26 000 стажове и обучения в световен мащаб. В България компанията е реализирала над 470 събития, които са повлияли положително на 8300 млади хора да направят първи стъпки в кариерата си. 604 от тях са успели да се докоснат до вътрешния корпоративен живот на Нестле България, благодарение на програмата Nestle Summer’s Cool, като са заели важните позиции на стажанти в компанията и са черпили реален опит от бързата и динамична среда, както и от своите ментори и колеги.

Компанията остава вярна на своята амбиция да осигури достъп до по-добри кариерни възможности и трудоспособност за десет милиона млади хора до 2030 г. Програмата „Nestlé Needs Youth“ продължава да бъде движеща сила в изграждането на устойчиви общности, формирането на бъдещето на бизнеса и оказването на положително въздействие върху по-устойчивото бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *