април 21, 2024
11 11 11 AM
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024
„Порция баланс“ 4 продължава своята мисия в борбата със затлъстяването при децата с национален конкурс „Родители, аплодисменти!“
NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast
Нестле България и Община Стамболово залесиха 31 декара пожароустойчиви дървесни видове
За първи път в историята си, „Нестле за по-здрави деца“ събра представители на всички 28 области в страната
Нестле Групата отчита стабилен органичен ръст от 7,2% през 2023 г.
„Нестле за Живей Активно! Зима 2024“ подготвя наръчник за балансирано хранене и движение
Община Дряново е големият победител в петото издание на конкурса „Нестле за Живей Активно!“

Как да бъдем готови за едно активно лято?

Лятото е сезонът на почивките, забавленията, прекрасните емоции, бягството от скучния ежедневен живот. Като част от този прекрасен сезон е и неговото ухание. Повечето хора свързват лятото с морето – мирис на море. Независимо къде сте решили да бъдете през този сезон – на море, на планина или другаде, трябва да бъдете подготвени за пътя до избраната от вас дестинация.

Не е тайна, че най-бързо и удобно се пътува със самолет, ако е в друга държава, а ако изберете дестинация в България – с кола. Ако пък нямате автомобил или искате да смените стария си автомобил с нов, можете да се обърнете за съдействие от компания, занимаваща се с изкупуване на коли. Процедурата е следната: изпращате снимки и информация за автомобила, който продавате и от фирмата ще ви дадат оферта. Получавате парите си веднага без досадни огледи и прегледи в сервизи, улеснени процедури при прехвърляне на документи при нотариус.

Чрез специализираната платформа izkupuvame.com можете бързо и безпроблемно да продадете на добра цена недвижимо имущество като апартамент, земеделска земя, автомобили и вещи. Ние сме доказала се във времето фирма, с доволни клиенти, които споделят положителното си мнение. Ще получите компетентно обслужване и улеснение при целия процес на покупко-продажба, включително и в частта с комуникацията с различните органи и администрации, които я касаят. Всичко става максимално бързо и опростено – от огледа, до сделката, прехвърлянето, договора при оторизиран нотариус и плащането, като получавате веднага на ръка договорената между нас цена. Фирмата изкупува леки коли, джипове, ванове.

Можете да разчитате на нашия професионализъм. Фирмата за продажба и изкупуване на коли може да улесни процесът по продажба на автомобила. Хората са специалисти в областта и ще оценят автомобила на пазарна и приемлива цена, която да устройва и двете страни.

Попитайте професионалистите от izkupuvame.com. Те предлагат на клиента гъвкавост, добри цени, коректност и бързина на сделката, така че винаги може да продадете имот или автомобил на най-добрата цена. Можете да си спестите много време, грижи, нерви и пари. Бъдете готови за едно прекрасно и активно лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *