октомври 01, 2023
11 11 11 AM
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”
6 трасета и 4 километра маратонско бягане ще обогатят програмата на „Нестле за  Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“ 
10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”
Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“
Нестле Групата отчита органичен ръст от 8,7% за първата половина на 2023, като годишната прогноза е за повишаването му
Съвети за разнообразяване на сексуалния живот
Националните първенци по плажен волейбол в турнира „Нестле за Живей Активно!“ 2023 вече са ясни

Как да бъдем готови за едно активно лято?

Лятото е сезонът на почивките, забавленията, прекрасните емоции, бягството от скучния ежедневен живот. Като част от този прекрасен сезон е и неговото ухание. Повечето хора свързват лятото с морето – мирис на море. Независимо къде сте решили да бъдете през този сезон – на море, на планина или другаде, трябва да бъдете подготвени за пътя до избраната от вас дестинация.

Не е тайна, че най-бързо и удобно се пътува със самолет, ако е в друга държава, а ако изберете дестинация в България – с кола. Ако пък нямате автомобил или искате да смените стария си автомобил с нов, можете да се обърнете за съдействие от компания, занимаваща се с изкупуване на коли. Процедурата е следната: изпращате снимки и информация за автомобила, който продавате и от фирмата ще ви дадат оферта. Получавате парите си веднага без досадни огледи и прегледи в сервизи, улеснени процедури при прехвърляне на документи при нотариус.

Чрез специализираната платформа izkupuvame.com можете бързо и безпроблемно да продадете на добра цена недвижимо имущество като апартамент, земеделска земя, автомобили и вещи. Ние сме доказала се във времето фирма, с доволни клиенти, които споделят положителното си мнение. Ще получите компетентно обслужване и улеснение при целия процес на покупко-продажба, включително и в частта с комуникацията с различните органи и администрации, които я касаят. Всичко става максимално бързо и опростено – от огледа, до сделката, прехвърлянето, договора при оторизиран нотариус и плащането, като получавате веднага на ръка договорената между нас цена. Фирмата изкупува леки коли, джипове, ванове.

Можете да разчитате на нашия професионализъм. Фирмата за продажба и изкупуване на коли може да улесни процесът по продажба на автомобила. Хората са специалисти в областта и ще оценят автомобила на пазарна и приемлива цена, която да устройва и двете страни.

Попитайте професионалистите от izkupuvame.com. Те предлагат на клиента гъвкавост, добри цени, коректност и бързина на сделката, така че винаги може да продадете имот или автомобил на най-добрата цена. Можете да си спестите много време, грижи, нерви и пари. Бъдете готови за едно прекрасно и активно лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *