юли 20, 2024
11 11 11 AM
Нестле стартира петото издание на стажантската програма Summer’s Cool
13 общини подадоха своите озеленителни проекти в #ЗалесявамеАктивно24
Най-активното училище и най-активната детска градина в България са ОУ “Паисий Хилендарски” от Казанлък и ДГ “Кремена” от Пловдив
С #ПредизвикайЛятото, “Нестле за Живей Активно!” стартира национален летен конкурс
Впечатляващ брой участници в националния конкурс на Нестле „Родители, аплодисменти!“
Поръчка на хранителни планове за отслабване онлайн
Нестле Групата потвърждава прогнозата за 2024 г. и отчита органичен ръст от 1,4% за първото тримесечие на годината
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024

Как да бъдем готови за едно активно лято?

Лятото е сезонът на почивките, забавленията, прекрасните емоции, бягството от скучния ежедневен живот. Като част от този прекрасен сезон е и неговото ухание. Повечето хора свързват лятото с морето – мирис на море. Независимо къде сте решили да бъдете през този сезон – на море, на планина или другаде, трябва да бъдете подготвени за пътя до избраната от вас дестинация.

Не е тайна, че най-бързо и удобно се пътува със самолет, ако е в друга държава, а ако изберете дестинация в България – с кола. Ако пък нямате автомобил или искате да смените стария си автомобил с нов, можете да се обърнете за съдействие от компания, занимаваща се с изкупуване на коли. Процедурата е следната: изпращате снимки и информация за автомобила, който продавате и от фирмата ще ви дадат оферта. Получавате парите си веднага без досадни огледи и прегледи в сервизи, улеснени процедури при прехвърляне на документи при нотариус.

Чрез специализираната платформа izkupuvame.com можете бързо и безпроблемно да продадете на добра цена недвижимо имущество като апартамент, земеделска земя, автомобили и вещи. Ние сме доказала се във времето фирма, с доволни клиенти, които споделят положителното си мнение. Ще получите компетентно обслужване и улеснение при целия процес на покупко-продажба, включително и в частта с комуникацията с различните органи и администрации, които я касаят. Всичко става максимално бързо и опростено – от огледа, до сделката, прехвърлянето, договора при оторизиран нотариус и плащането, като получавате веднага на ръка договорената между нас цена. Фирмата изкупува леки коли, джипове, ванове.

Можете да разчитате на нашия професионализъм. Фирмата за продажба и изкупуване на коли може да улесни процесът по продажба на автомобила. Хората са специалисти в областта и ще оценят автомобила на пазарна и приемлива цена, която да устройва и двете страни.

Попитайте професионалистите от izkupuvame.com. Те предлагат на клиента гъвкавост, добри цени, коректност и бързина на сделката, така че винаги може да продадете имот или автомобил на най-добрата цена. Можете да си спестите много време, грижи, нерви и пари. Бъдете готови за едно прекрасно и активно лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *