октомври 01, 2023
11 11 11 AM
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”
6 трасета и 4 километра маратонско бягане ще обогатят програмата на „Нестле за  Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“ 
10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”
Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“
Нестле Групата отчита органичен ръст от 8,7% за първата половина на 2023, като годишната прогноза е за повишаването му
Съвети за разнообразяване на сексуалния живот
Националните първенци по плажен волейбол в турнира „Нестле за Живей Активно!“ 2023 вече са ясни

Как да опазим здравето си на работното място?

Знаем, че здравето е най-важно, а да опазим него и живота си на работното място е първата стъпка към това да се приберем живи и здрави у дома при семейството си. Именно затова е важно да спазваме инструкциите и правилата за безопасна работа, да бъдем с подходящо работно облекло и да бъдем изключително внимателни и съсредоточени. Някои професии са с полагане на тежък физически труд и освен себе си трябва да внимаваме да пазим живота и здравето и на екипа, с който работим. Защото освен нашият живот, и този на другите е важен.

За различните професии работното облекло е задължително – като полицаи, пожарникари, строители, охранители, медицински служители, готвачи и други. Неговата цел е да защитава по време на трудова дейност, да предпазва от ниски и високи температурни въздействия, наводнения, пожари, токови удари и други. Освен това работни дрехи с надпис или бродерия са отличителен белег на дадена компания и може да бъде разпозната именно чрез фирменото лого. Най-често използваните облекла са гащеризони, блузи, панталони, тениски, якета, каски, маски, различни предпазни средства и други. Работното облекло трябва да бъде от качествена материя, да бъде удобно, функционално и практично, да може лесно да се поддържа и да бъде според сезона. Компания Вюрт може да ви бъде полезна в това отношение, защото предлагат качествено работно облекло, а ако са ви нужни само работни панталони, можете да откриете различни варианти – къси и дълги, зимни и летни на различни брандове с класа и стил, качество и функционалност.

Ако сте от хората, които знаят какво търсят и какви очаквания имат, то компания  „ВЮРТ – БЪЛГАРИЯ“ може да намери най-доброто и изгодно решение вас. Фирмата е известна с лидерството си в артикули като различни видове машини, инструменти, технологична химия, работно облекло и други. В интернет ще ги откриете на eshop.wuerth.bg, където ще можете да разгледате продуктите, да прочетете информацията и характеристиките им и да направите лесна поръчка.

„ВЮРТ – БЪЛГАРИЯ“ предлага инструменти, машини, химически продукти и други в помощ на механици, домашни и професионални майстори, предприемачи от различни отрасли. Продуктите се отличават с функционалност, ефективност и качество. Предлага се двугодишна гаранция и следгаранционно обслужване. Богатата гама продукти на Würth е по световни стандарти и като надежден партньор, компанията предлага професионална консултация, гъвкави решения и дълготрайни бизнес взаимоотношения и именно затова е на челни позиции в бранша. Стабилен професионален екип, организираност, качество и добри цени са нещата, с които се гордее компанията и заради успешното си развитие изтласква конкуренцията с лекота.

Как да опазим здравето си на работното място? Чрез спазване на правила, носене на подходящо и качествено работно облекло, внимание, концентрация, свежа мисъл. Преди да отидете на работа трябва да сте отпочинал, зареден със сили, за да може да работите адекватно и да се справите с всяка ситуация. Колкото и да е трудно, ако имате проблеми у дома или в социалния си живот, трябва да ги оставите настрана и да се съсредоточите върху работата си, така ще реализирате добри резултати и ще опазите своето здраве и своя живот. Бъдете внимателни и целеустремени, грижете се за себе си, за своето семейство и за хората, с които работите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *