септември 30, 2023
11 11 11 AM
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”
6 трасета и 4 километра маратонско бягане ще обогатят програмата на „Нестле за  Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“ 
10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”
Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“
Нестле Групата отчита органичен ръст от 8,7% за първата половина на 2023, като годишната прогноза е за повишаването му
Съвети за разнообразяване на сексуалния живот
Националните първенци по плажен волейбол в турнира „Нестле за Живей Активно!“ 2023 вече са ясни

Макси рокли: Коя рокля е най-подходяща за фигура тип ябълка

Имате фигура тип ябълка и се чудите какви макси рокли да изберете? Ние ще ви дадем някои интересни идеи! Благодарение на това ще подчертаете всички предимства на силуета.

Какво трябва да знаете за фигура тип ябълка?

Дамите много често не осъзнават каква фигура имат, поради което има трудности при избора на правилния стайлинг. Фигура тип ябълка се характеризира с деликатни китки, както и изобилни гърди и изящен гръден кош. Жените с форма на ябълка също така имат широк и силен гръб и тънки крака. В резултат на това, ако дамското облекло е неправилно подбрано, силуетът ще изглежда тежък и мощен. Така че, нека изберем макси рокли, които ще скрият всички недостатъци на фигурата и в същото време ще подчертаят нейните предимства. Добре прилепналото облекло за жена с фигура тип ябълка може да подобри пропорциите.

Как да изберем макси рокли за фигура тип ябълка?

Оказва се, че трябва да обърнете внимание само на няколко детайла. На първо място, много е важно избраните стилни макси рокли да отговарят на размера ви. Така че това означава, че трябва внимателно да проверите дали размерът ще пасне на вашата фигура. Струва си да изберете рокли, които оптически отслабват и оформят фигурата. Добре вталените ще подчертаят оформените крака и освен това ще скрият недостатъците на фигурата.

Става въпрос за дълги, ексклузивни рокли, както и такива с извита долна част. Благодарение на такива елементи фигурата ще изглежда страхотно, защото широките рамене или изпъкналият корем ще бъдат скрити, а по-големите гърди ще бъдат красиво изпъкнали. А-силуетите също са добър избор, тъй като ще отвличат вниманието от горната част на тялото. Подходящите макси рокли за фигура ябълка трябва да имат подходящо деколте, което красиво да показва пищния бюст. Рокля с триъгълно деколте или V-образно деколте е чудесен избор.

Рокля с права кройка е идеална за работа и ежедневието. Тя ще се адаптира към този тип фигура и ще подчертае областта на талията и бюста. За специални случаи може да изберете рокля, която ще подчертае извивките и в същото време ще скрие ненужните килограми. Например, такава, която е разкроена под бюста, за да подчертае едрия бюст. Стиловете, които подчертават бедрата и позволяват на жената да покаже оформените си крака, също работят добре.

Знаейки какви макси рокли да изберете за фигура тип ябълка, можете да разгледате страхотните модели на Maxifashion.bg. Тук ще намерите прекрасни рокли, които да отвлекат вниманието от областта на корема и то да не бие на очи. Перфектно съчетаните дрехи с подходящи кройки са достатъчни, за да извадят на показ най-доброто от вашата фигура.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *