март 22, 2023
11 11 11 AM
„Нестле за по-здрави деца“ се обръща и към деца и родители с нарушено зрение
Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите
Над 6000 с „Нестле за Живей активно! Зима 2023“ се впуснаха в неделен спортен полуден на лед, с танци, състезания, спорт и много настроение
Анди Студио и Ванко PUMP&RUN се присъединяват към „Нестле за Живей активно! Зима 2023“
„Нестле за Живей активно!“ се качва на кънки на лед в Княжевска градинка на 26 февруари
По-вкусна ли е храната, когато изглежда добре?
Нестле България отчита 11.3% органичен ръст и двуцифрен марж на оперативната печалба при представянето на финансовите резултатите на Групата за 2022 г.
Катрин Тасева ще поведе зимното градско издание на инициативата „Нестле за Живей активно!“ с Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев и Евгени Иванов – Пушката
Започва петото издание на конкурса „Нестле за по-здрави деца“ с облекчени правила за участие и фокус върху зелени инициативи
„Нестле за Живей активно!“: Да раздвижим зимата! на 26 февруари

Макси рокли: Коя рокля е най-подходяща за фигура тип ябълка

Имате фигура тип ябълка и се чудите какви макси рокли да изберете? Ние ще ви дадем някои интересни идеи! Благодарение на това ще подчертаете всички предимства на силуета.

Какво трябва да знаете за фигура тип ябълка?

Дамите много често не осъзнават каква фигура имат, поради което има трудности при избора на правилния стайлинг. Фигура тип ябълка се характеризира с деликатни китки, както и изобилни гърди и изящен гръден кош. Жените с форма на ябълка също така имат широк и силен гръб и тънки крака. В резултат на това, ако дамското облекло е неправилно подбрано, силуетът ще изглежда тежък и мощен. Така че, нека изберем макси рокли, които ще скрият всички недостатъци на фигурата и в същото време ще подчертаят нейните предимства. Добре прилепналото облекло за жена с фигура тип ябълка може да подобри пропорциите.

Как да изберем макси рокли за фигура тип ябълка?

Оказва се, че трябва да обърнете внимание само на няколко детайла. На първо място, много е важно избраните стилни макси рокли да отговарят на размера ви. Така че това означава, че трябва внимателно да проверите дали размерът ще пасне на вашата фигура. Струва си да изберете рокли, които оптически отслабват и оформят фигурата. Добре вталените ще подчертаят оформените крака и освен това ще скрият недостатъците на фигурата.

Става въпрос за дълги, ексклузивни рокли, както и такива с извита долна част. Благодарение на такива елементи фигурата ще изглежда страхотно, защото широките рамене или изпъкналият корем ще бъдат скрити, а по-големите гърди ще бъдат красиво изпъкнали. А-силуетите също са добър избор, тъй като ще отвличат вниманието от горната част на тялото. Подходящите макси рокли за фигура ябълка трябва да имат подходящо деколте, което красиво да показва пищния бюст. Рокля с триъгълно деколте или V-образно деколте е чудесен избор.

Рокля с права кройка е идеална за работа и ежедневието. Тя ще се адаптира към този тип фигура и ще подчертае областта на талията и бюста. За специални случаи може да изберете рокля, която ще подчертае извивките и в същото време ще скрие ненужните килограми. Например, такава, която е разкроена под бюста, за да подчертае едрия бюст. Стиловете, които подчертават бедрата и позволяват на жената да покаже оформените си крака, също работят добре.

Знаейки какви макси рокли да изберете за фигура тип ябълка, можете да разгледате страхотните модели на Maxifashion.bg. Тук ще намерите прекрасни рокли, които да отвлекат вниманието от областта на корема и то да не бие на очи. Перфектно съчетаните дрехи с подходящи кройки са достатъчни, за да извадят на показ най-доброто от вашата фигура.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *