юни 23, 2024
11 11 11 AM
Най-активното училище и най-активната детска градина в България са ОУ “Паисий Хилендарски” от Казанлък и ДГ “Кремена” от Пловдив
С #ПредизвикайЛятото, “Нестле за Живей Активно!” стартира национален летен конкурс
Впечатляващ брой участници в националния конкурс на Нестле „Родители, аплодисменти!“
Поръчка на хранителни планове за отслабване онлайн
Нестле Групата потвърждава прогнозата за 2024 г. и отчита органичен ръст от 1,4% за първото тримесечие на годината
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024
„Порция баланс“ 4 продължава своята мисия в борбата със затлъстяването при децата с национален конкурс „Родители, аплодисменти!“
NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast

На Международния ден на приятелството 30 юли „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ кани всички любители на движението да доведат приятел и да споделят един ден на активно забавление

Южният плаж на Варна ще се превърне в арена на разнообразни спортни и танцови предизвикателства от 10 сутринта до 10 вечерта с активното участие  на звездния отбор на „Нестле за Живей Активно“, в чийто състав влизат олимпийски, световни, европейски и национални шампиони от различни спортове, заедно с любими имена от шоубизнеса 

 

На Международния ден на приятелството “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022” ви кани да преоткриете удоволствието от активния начин на живот в компанията на близки и приятели, защото, когато преживяването е споделено, то се превръща в истински празник.  Мотото на лятното издание на инициативата е „Доведи приятел, намери приятели“ с идеята  да се движим, да танцуваме и да спортуваме активно в компания на близки и заедно с това да отворим сетивата си за свежи нови идеи и запознанства.

Евгени Иванов-Пушката и Маруся Иванова обичат да спортуват заедно и ви очакват да се присъедините към тях: “Започваме в 10 сутринта с поход от Морска градина към Южния плаж и продължаваме до 10 вечерта. Ще има и танци, и игри, и гимнастика, а ако дойдете да разгреем заедно преди турнира по плажен волейбол, ще разберете откъде идва прякорът на Пушката. Не е заради титаничните сервиси, а заради това, че е пушка в гимнастиката, въпреки внушителния си ръст от 206 см.“ – споделя Маруся.

Състезателките от волейболен клуб „Марица“, с които заедно ще празнуваме Международния ден на приятелството, са красивото доказателство, че да спортуваш с близки, е най-добрата форма на активност. „За нас волейболът е не само професия, но и страст, която с радост споделяме. Благодарим на „Нестле за Живей активно!“, че за поредна година ни събира и ни дава възможност да се забавляваме активно заедно. Очакваме ви на 30 юли на Южния плаж във Варна, където през целия ден от сутринта до вечерта ще има много активни и забавни преживявания. Нямаме търпение да усетим колективната емоция, която да ни сприятели и обедини в името на едно по-здравословно ежедневие!“, казаха момичетата от ВК „Марица“.

Компанията, която ви очаква на 30 юли на плажа във Варна се допълва от Михаела Маевска и още едно от златните момичета на България, Йордан Йовчев, Алфредо Торес, Део, нутриционистът на Нестле Николета Топика, както и много други интересни и познати личности, обединени в звездния отбор на “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022”

Освежаващи награди и изненади са подготвили любимите брандове на Нестле България NESTLÉ Fitness, NESCAFÉ 3in1, NESCAFÉ Frappé и NESCAFÉ Dolce Gusto.

“Нестле за Живей активно! Плаж 2022” ви съветва да спортувате в компания:

Упражненията с приятели допринасят за по-висока мотивация и ефективност – конкурентната среда е най-добрият стимул.  „Нищо не работи толкова ефективно, колкото упражненията с приятели“, казва проф. Даниел Либерман, учен от Харвард. Тренирането в компания повдига хъса и мотивацията за упражнения под формата на възнаграждаващо социално събитие. Има и още една “уловка” – не е толкова лесно да се откажете от поетия ангажимент за активности, когато сте се обещали на приятели. И не на последно място, спортувайки през горещите летни дни с “тайфата”, можете да разчитате на стабилна подкрепа във всяко едно отношение, включително и награждаващата хидратация по време и след споделеното движение.

Най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот „Нестле за Живей Активно!“ вече 17 поредни години работи за промотиране на по-целесъобразно и здравословно ежедневие на българите. Водени от убеждението, че активният начин на живот може да бъде алтернатива за всеки, за седма година с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Варна, Нестле България организира събитието „Нестле за Живей Активно!“ в морската ни столица. „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ се провежда в партньорство с Министерството на туризма, Българска федерация по художествена гимнастика, Българска федерация по лека атлетика, Лазурен бряг 91, Pirin Spring и с медийната подкрепа на Darik radio, 24 часа, Sportal.bg, Offnews.bg, Dir.bg, Webground, Cosmopolitan, Dsport.

Очаквайте повече подробности и следете кои ще са най-горещите точки във Варна на 30 юли 2022 г. във Фейсбук и на сайта на „Нестле за Живей Активно!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *