октомври 01, 2023
11 11 11 AM
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”
6 трасета и 4 километра маратонско бягане ще обогатят програмата на „Нестле за  Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“ 
10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”
Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“
Нестле Групата отчита органичен ръст от 8,7% за първата половина на 2023, като годишната прогноза е за повишаването му
Съвети за разнообразяване на сексуалния живот
Националните първенци по плажен волейбол в турнира „Нестле за Живей Активно!“ 2023 вече са ясни

Нестле България отваря три позиции за млади мениджъри

Компанията отново се включва в програмата „Мениджър за един ден“, подкрепяйки кариерата на младите таланти

 

Нестле България търси своя млад ръководител корпоративно търговско развитие и мениджъри Локални ключови клиенти за офисите си в Пловдив и Варна. Отворените позиции са в рамките на образователната инициатива „Мениджър за един ден“, организирана от Джуниър Ачийвмънт България. В нея могат да се запишат за участие ученици и студенти от цялата страна до 28 април. Избраните младежи ще имат възможността да разберат как се случват професионалните ангажименти и отговорности в реална среда.

Избраният мениджър корпоративно търговско развитие на Нестле България ще има възможността в рамките на един ден да се запознае с основните отговорности на позицията в реална среда. Как се вземат решения за избор на канали за реализация и стратегическо управление на приходите и какво води до ръст на продажбите, са само част от предизвикателствата, пред които ще се изправи младият талант. Мениджърите Локални ключови клиенти ще се запознаят с разработването на промоционален план и поддържането на партньорски взаимоотношения.

Безспорно бъдещето зависи от реализирането на потенциала на младите хора. Точно затова непрекъснато търсим възможности, които да ги подкрепят в развиването на уменията им, но и да  ги вдъхновяват да поемат предизвикателства и да вървят напред. Повече от 15 години сме партньори на Джуниър Ачийвмънт и вярваме, че инициативата „Мениджър за един ден“ е реална възможност за младите да влязат в обувките на ръководители и да усетят от първо лице отговорността и ритъма на предизвикателствата дори и в рамките на един работен ден“, коментира Милена Куманова, Мениджър Привличане и Управление на таланти SEE, Nestle.

На 10 май до десет младежи ще имат възможност да се включат в работата на екипа на Нестле България и да се запознаят с начина на работа в най-голямата компания за храни и напитки в света.

Повече за Нестле и инициативата „Нестле се нуждае от младите“

До 2025 г. в рамките на тази инициатива компанията ще предостави в световен мащаб 20 000 възможности за първа работа и ще предложи 20 000 стажове и практики.

От стартирането на „Нестле за нуждае от младите“ през 2013 г., компанията вече е осигурила повече от 26 000 стажове и обучения. В България повече от 11 600 млади хора са подкрепени от Нестле България от 2014 г. досега в техния професионален път – чрез повече от 330 стажантски програми и практики. Нестле България е от първите компании, които взимат участие в проекта DOMINO – за дуално обучение на ученици от технически училища – включва се през 2016 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *