март 22, 2023
11 11 11 AM
„Нестле за по-здрави деца“ се обръща и към деца и родители с нарушено зрение
Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите
Над 6000 с „Нестле за Живей активно! Зима 2023“ се впуснаха в неделен спортен полуден на лед, с танци, състезания, спорт и много настроение
Анди Студио и Ванко PUMP&RUN се присъединяват към „Нестле за Живей активно! Зима 2023“
„Нестле за Живей активно!“ се качва на кънки на лед в Княжевска градинка на 26 февруари
По-вкусна ли е храната, когато изглежда добре?
Нестле България отчита 11.3% органичен ръст и двуцифрен марж на оперативната печалба при представянето на финансовите резултатите на Групата за 2022 г.
Катрин Тасева ще поведе зимното градско издание на инициативата „Нестле за Живей активно!“ с Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев и Евгени Иванов – Пушката
Започва петото издание на конкурса „Нестле за по-здрави деца“ с облекчени правила за участие и фокус върху зелени инициативи
„Нестле за Живей активно!“: Да раздвижим зимата! на 26 февруари

Нестле България отваря три позиции за млади мениджъри

Компанията отново се включва в програмата „Мениджър за един ден“, подкрепяйки кариерата на младите таланти

 

Нестле България търси своя млад ръководител корпоративно търговско развитие и мениджъри Локални ключови клиенти за офисите си в Пловдив и Варна. Отворените позиции са в рамките на образователната инициатива „Мениджър за един ден“, организирана от Джуниър Ачийвмънт България. В нея могат да се запишат за участие ученици и студенти от цялата страна до 28 април. Избраните младежи ще имат възможността да разберат как се случват професионалните ангажименти и отговорности в реална среда.

Избраният мениджър корпоративно търговско развитие на Нестле България ще има възможността в рамките на един ден да се запознае с основните отговорности на позицията в реална среда. Как се вземат решения за избор на канали за реализация и стратегическо управление на приходите и какво води до ръст на продажбите, са само част от предизвикателствата, пред които ще се изправи младият талант. Мениджърите Локални ключови клиенти ще се запознаят с разработването на промоционален план и поддържането на партньорски взаимоотношения.

Безспорно бъдещето зависи от реализирането на потенциала на младите хора. Точно затова непрекъснато търсим възможности, които да ги подкрепят в развиването на уменията им, но и да  ги вдъхновяват да поемат предизвикателства и да вървят напред. Повече от 15 години сме партньори на Джуниър Ачийвмънт и вярваме, че инициативата „Мениджър за един ден“ е реална възможност за младите да влязат в обувките на ръководители и да усетят от първо лице отговорността и ритъма на предизвикателствата дори и в рамките на един работен ден“, коментира Милена Куманова, Мениджър Привличане и Управление на таланти SEE, Nestle.

На 10 май до десет младежи ще имат възможност да се включат в работата на екипа на Нестле България и да се запознаят с начина на работа в най-голямата компания за храни и напитки в света.

Повече за Нестле и инициативата „Нестле се нуждае от младите“

До 2025 г. в рамките на тази инициатива компанията ще предостави в световен мащаб 20 000 възможности за първа работа и ще предложи 20 000 стажове и практики.

От стартирането на „Нестле за нуждае от младите“ през 2013 г., компанията вече е осигурила повече от 26 000 стажове и обучения. В България повече от 11 600 млади хора са подкрепени от Нестле България от 2014 г. досега в техния професионален път – чрез повече от 330 стажантски програми и практики. Нестле България е от първите компании, които взимат участие в проекта DOMINO – за дуално обучение на ученици от технически училища – включва се през 2016 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *