юли 20, 2024
11 11 11 AM
Нестле стартира петото издание на стажантската програма Summer’s Cool
13 общини подадоха своите озеленителни проекти в #ЗалесявамеАктивно24
Най-активното училище и най-активната детска градина в България са ОУ “Паисий Хилендарски” от Казанлък и ДГ “Кремена” от Пловдив
С #ПредизвикайЛятото, “Нестле за Живей Активно!” стартира национален летен конкурс
Впечатляващ брой участници в националния конкурс на Нестле „Родители, аплодисменти!“
Поръчка на хранителни планове за отслабване онлайн
Нестле Групата потвърждава прогнозата за 2024 г. и отчита органичен ръст от 1,4% за първото тримесечие на годината
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024

Нестле стартира петото издание на стажантската програма Summer’s Cool

15 студенти и завършили от България ще се присъединят към международната програма

 

Нестле България събира 15 студенти и новозавършили младежи на 8 юли в София, за да се присъединят към своите връстници от Сърбия, Румъния, Хърватия и, за първа година, от Украйна, в платената стажантска програма Summer’s Cool.

Избраните участници в стажантската програма Summer’s Cool ще се включват в хибриден формат по 6 часа на ден, 4 дни в седмицата, за период от 4 седмици. Стажантската програма обръща специално внимание на уменията на всеки един от студентите, което им помага да ги развият по-добре в реална бизнес среда. За тази цел те ще работят с над 60 професионалисти в компанията, включително обучители, ментори и членове на жури. Стажът ще включва сесии по различни теми като маркетинг, оперативна верига на доставки, продажби, финанси, човешки ресурси, устойчивост, лидерство и др., а младежите ще имат възможността да работят в мултикултурни групи за решаване на казус по маркетинг и устойчивост.

“Nestlé може да се похвали с голям брой настоящи професионалисти и мениджъри на високи позиции, които са започнали кариерата си в компанията именно като стажанти. Искаме да мотивираме и даваме шанс на младите да се развиват и да доказват себе си. Главната цел на програмата е да обогати знанията на студентите, които са натрупали в академичната си кариера до сега, като им предложим да се докоснат до практическата и съществена работа в международна компания и среда. Вярваме, че Summer’s Cool е чудесна възможност за всеки млад студент да открие себе си и своите интереси, а и да натрупа опит и нови знания.” сподели Теодора Велева-Димитрова, Talent Acquisition Specialist в Нестле България.

Платената лятна практика Summer’s Cool е част от програмата Nestlé Needs YOUth, глобална инициатива, стартирана от Нестле през 2013 г., чрез която компанията поема социалната отговорност да подкрепя младите хора в тяхното професионално развитие и да допринася за по-доброто им бъдеще. Nestlé инвестира в обучението и развитието на млади хора с потенциал в началото на техните кариери като част от своите програми за корпоративна социална отговорност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *