юни 23, 2024
11 11 11 AM
Най-активното училище и най-активната детска градина в България са ОУ “Паисий Хилендарски” от Казанлък и ДГ “Кремена” от Пловдив
С #ПредизвикайЛятото, “Нестле за Живей Активно!” стартира национален летен конкурс
Впечатляващ брой участници в националния конкурс на Нестле „Родители, аплодисменти!“
Поръчка на хранителни планове за отслабване онлайн
Нестле Групата потвърждава прогнозата за 2024 г. и отчита органичен ръст от 1,4% за първото тримесечие на годината
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024
„Порция баланс“ 4 продължава своята мисия в борбата със затлъстяването при децата с национален конкурс „Родители, аплодисменти!“
NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast

Оформящо бельо за проблемни зони

Тези жени, които се интересуват от мода и постоянно следят новите колекции на бельо, винаги обръщат внимание на новите тенденции. Почти всички популярни марки, както и нашата колекция в сайта ни evizabg.com от бельо има оформящи модели. Те изпълняват такива функции, които са просто необходими за гардероба на почти всяка жена.

Поради факта, че материята на оформящото бельо е изработена по специална технология, то има редица свойства на компресия. Ето защо такова бельо може ефективно да повдигне задните части, да направи корема по-плосък, а фигурата като цяло – по-стройна и изящна. Когато използвате такова бельо, силуетът визуално губи няколко размера. В допълнение, такова бельо има положителен ефект върху цялото тяло като цяло.

Материи

Най-модерното коригиращо бельо за хора с по-едри фигури е по-съвършена версия на неудобните корсети и колани, които бяха активно използвани по-рано. Сега стягащите бикини или клинове са изработени от материали като ликра, силикон, найлон и много други. Качествените продукти имат удобен и мек долен слой от естествени материали, които позволяват на кожата да диша. Такова бельо е изработено със специални безшевни технологии и благодарение на стереометричната кройка лесно се адаптира към всички характеристики на фигурата и оформя грациозни извивки. Оформящите бикини и клинове са точно тези продукти, които Ви помагат да изваете перфектно талията и ханша

Избор

При избора на коригиращо бельо прегледите могат да играят много важна роля, тъй като модерните модели трябва да отговарят на всички необходими стандарти за безопасност и хигиена, а материалите на такова бельо трябва да бъдат екологични и добре пропускливи за въздуха. Но в същото време не трябва да носите оформящо бельо през цялото време и трябва да се грижите за неговата чистота, така че трябва да се пере възможно най-често. Продуктите с така наречения минисауна ефект имат специален долен слой от естествен памук, който плътно прилепва към тялото. Благодарение на това можете да избегнете такива проблеми като появата на алергични реакции. Коригиращото бельо има минимален брой шевове и няма закопчалки и куки, както беше преди, поради което е толкова удобно за носене.

Модели

В момента има огромен брой модели коригиращо или оформящо бельо. Сред такова разнообразие можете да изберете точно това, от което се нуждаете. И така, когато става въпрос за такъв детайл от гардероба като коригиращо бельо, как да изберете най-доброто? Например моделиращият корсет заслужава безусловно внимание. Благодарение на него можете успешно да преобразите цялото тяло. Изработена е от еластични материали, които могат да повдигнат гърдите и да я направят визуално по-пищна, а обемът на талията е много по-малък. Благодарение на гъвкавостта и лекотата на такива корсети, всяка жена ще се превърне в истинска красота.

Когато избирате коригиращо бельо за пълни жени, можете да се изненадате от разнообразието от модели – в този случай изборът зависи изцяло от вашите собствени предпочитания. В нашата специална категория Оформящо бельо на онлайн магазин Евиза Ви предлагаме различни модели корсети, колани, оформящи прашки и стягащи бикини, бюстиета, бодита и клинове клинове. Що се отнася до последното, те могат както да увеличат, така и да намалят тази част от женското тяло.

Когато избирате оформящо бельо, трябва да вземете предвид индивидуалните особености на фигурата, тъй като ако стегнете само една проблемна зона, може да се появят гънки на други части на тялото. Така че е необходимо да се извърши комплексна корекция на великолепна фигура.

Идеалният вариант ще бъдат стягащ клин с висока талия, тъй като той може едновременно да прибере корема, както и допълнителни сантиметри на бедрата и задните части.
Ако ги носите всеки ден, тялото става по-гладко и еластично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *