април 21, 2024
11 11 11 AM
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024
„Порция баланс“ 4 продължава своята мисия в борбата със затлъстяването при децата с национален конкурс „Родители, аплодисменти!“
NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast
Нестле България и Община Стамболово залесиха 31 декара пожароустойчиви дървесни видове
За първи път в историята си, „Нестле за по-здрави деца“ събра представители на всички 28 области в страната
Нестле Групата отчита стабилен органичен ръст от 7,2% през 2023 г.
„Нестле за Живей Активно! Зима 2024“ подготвя наръчник за балансирано хранене и движение
Община Дряново е големият победител в петото издание на конкурса „Нестле за Живей Активно!“

Полезни съвети при покупка на автомобил

На пазара се предлага голямо разнообразие автомобили втора ръка. Широката гама от марки и модели може да задоволи всеки вкус и ако искате да направите най-добрата покупка трябва да проверите автомобила. Избирането автомобил не е лесна задача, той трябва ви вдъхва сигурност и да бъде надежден партньор на пътя. Първата стъпка е да посочите вашите изисквания към автомобила – модел, марка, поддръжка, цвят, дали ще е с две или четири врати и други. Следващата стъпка е огледа на автомобила – проверка на купето за удари; проверка на двигател, скорости, ходовата част, спирачна система, охладителна система, реални километри, тест на дюзи, ерг, турбина, датчици, дпф; оглед на интериора – седалки, волан, педали, огледала, показателите на таблото, багажник, наличие или липса на аптечка, пожарогасител; състоянието на гумите и джантите.

За да си спестите време, ви предлагам да се доверите на компания, която предлага услугата оглед на кола или проверка на кола преди покупка. Това е иновативна услуга, която ви дава сигурност, че ще направите правилна покупка на автомобил и ще останете доволни.

Екип с дългогодишен професионален опит ще направи пълна консултация и оглед преди покупката на автомобила, ще направи и диагностика на електрическа система, модули, датчици, моторен обсег. Ще извърши преглед на двигателя, на спирачната система, на скоростната кутия, на ходова част и ще направи оглед на интериора. При нужда можем да ви съдействаме като изготвим персонален списък с цените на належащите ремонти, за да си направите сметка за по нататъшното обслужване на автомобила.

Огледът на колата преди покупка е задача, която изисква професионална проверка, за да не ви коства големи разходи и нерви след това.

Разполагаме с професионална, модерна и надеждна техника, която открива всички налични проблеми на автомобила. Вашият автомобил е наш приоритет. Индивидуалният подход към всеки клиент е основен приоритет за нас и нашата мисия е да останете доволни от избора си. С наша помощ ще успеете да финализирате успешна и изгодна покупка.    

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *