септември 30, 2023
11 11 11 AM
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”
6 трасета и 4 километра маратонско бягане ще обогатят програмата на „Нестле за  Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“ 
10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”
Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“
Нестле Групата отчита органичен ръст от 8,7% за първата половина на 2023, като годишната прогноза е за повишаването му
Съвети за разнообразяване на сексуалния живот
Националните първенци по плажен волейбол в турнира „Нестле за Живей Активно!“ 2023 вече са ясни

Полезно е да знаете на какво имате право

В живота понякога се случват необясними и непредвидими неща, за които много хора не са подготвени. Колкото и да вярваме в хубавите неща, да живеем природосъобразно, да се храним здравословно, да спортуваме, да се грижим за себе си и за околните, Вселената или Господ ни изправя пред предизвикателства, пред различни препятствия, през които трябва да преминем и да се справим със ситуацията. Не винаги е лесно и не винаги това се случва бързо. Но винаги е добре да сме информирани за някои неща, за да съумеем да направим най-добрия избор, да вземем най-доброто решение или просто да оцелеем, ако това се налага.

Случват се инциденти на пътя, независещи от човешкото поведение, като лоши метеорологични условия, намалена видимост, някои природни бедствени положения, но и такива които имат човешко влияние като несъобразена скорост и неовладяване на превозното средство, неправилно изпреварване, отнемане на предимство на друг участник в движението, употребата на алкохол, наркотици, заспиване на волана и други. В черната статистика войната по пътищата често взема жертви, за съжаление. В такива случаи, когато сте пострадал, а не причинител на ПТП, законът ви дава право на обезщетение за имуществени и неимуществени вреди. Полезно е да знаете и да сте информирани на какво и колко застрахователно обезщетение имате право вие и вашите роднини, ако пътното транспортно произшествие е с фатален край, а именно обезщетение при смърт. Размерът на обезщетението за тежка телесна повреда или смърт, което можете да получите е до 500 000 лева, а за средна телесна повреда е до 100 000 лева. 

Ние, от Асоциацията за безплатна правна помощ на пострадали лица при пътно транспортно произшествие и трудова злополука, предлагаме квалифицирана правна помощ. Нашият екип от професионалисти в тази сфера ще ви съдейства да вземете максималното обезщетение. Ще бъдем до вас и ще защитим интересите ви.

На сайта obeshtetenie.com ще откриете експерти по застрахователно право, които ще ви помогнат в този труден и дълъг път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *