март 22, 2023
11 11 11 AM
„Нестле за по-здрави деца“ се обръща и към деца и родители с нарушено зрение
Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите
Над 6000 с „Нестле за Живей активно! Зима 2023“ се впуснаха в неделен спортен полуден на лед, с танци, състезания, спорт и много настроение
Анди Студио и Ванко PUMP&RUN се присъединяват към „Нестле за Живей активно! Зима 2023“
„Нестле за Живей активно!“ се качва на кънки на лед в Княжевска градинка на 26 февруари
По-вкусна ли е храната, когато изглежда добре?
Нестле България отчита 11.3% органичен ръст и двуцифрен марж на оперативната печалба при представянето на финансовите резултатите на Групата за 2022 г.
Катрин Тасева ще поведе зимното градско издание на инициативата „Нестле за Живей активно!“ с Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев и Евгени Иванов – Пушката
Започва петото издание на конкурса „Нестле за по-здрави деца“ с облекчени правила за участие и фокус върху зелени инициативи
„Нестле за Живей активно!“: Да раздвижим зимата! на 26 февруари

Революционната хранителна добавка MYRKL, предназначена за прием преди консумация на алкохол, идва в България

  • Myrkl съдържа AB001 – първата формула в човешката история, която клинично доказано, разгражда до 70% от алкохола за 60 минути;
  • Препоръчителната доза са две хапчета преди консумация на алкохол;
  • Myrkl идва на българския пазар, след като завладя Великобритания, където получи впечатляващи оценки от английските потребители и медии и предвидените количества се разпродадоха за 24 часа

 

Първата в света научно тествана хранителна добавка, предназначена за прием преди консумация на алкохол, вече е достъпна и в България.

Myrkl е единствената хранителна добавка в света,  съдържаща AB001 –  първата формула в човешката история, която доказано ефективно разгражда поетия алкохол още в червата, преди той да достигне до черния дроб.

Резултатите от независимо, рецензирано проучване, показват, че активната съставка на Myrkl AB001 успява  ефективно да разгради до 70% от поетия алкохол в рамките на 60 минути ( и до 50%  още на 30-та минута) след консумацията му.

Формулата е микс от патентовани високоефективни бактерии (предимно Bacillus Subtilis & Вacillus Coagulans), обогатени с L-цистеин и витамин B12.

За да е ефективна добавката, е препоръчително да се приемат 2 хапчета преди консумация на алкохол.

Myrkl и AB001 са резултат от 30-годишно проучване и усъвършенстване, проведено от De Faire Medical (DFM), иновативна шведска медицинска компания, фокусирана върху създаването на революционни хранителни добавки.

Фредерик Фернандез, ръководител на групата Myrkl: Радваме се, че направихме достъпна и на българския пазар  нашата иновативна хранителна добавка, която се приема преди консумация на алкохол. Активната съставка в Myrkl, AB001, е научен пробив,  резултат от 30 години изследвания, усъвършенстване  и независими клинични тестовеЗа първи път в историята продукт демонстрира такъв успех в ефективното разграждане на алкохол в червата, преди той да достигне до черния дроб.

Умерената консумация на алкохол е част от българската социална култура. Целта на Myrkl е да помогне на консуматорите на алкохолни напитки да се събудят в идеална форма на следващия ден, независимо дали те са работещи професионалисти, млади родители или възрастни хора, които искат да поддържат активен социален живот. Myrkl не е извинение за неразумна употреба на алкохол и призовава всеки да консумира отговорно и с мярка.

Всички съставки на Myrkl са разрешени и признати за безопасни от Европейския орган за безопасност на храните (EFSA).

Myrkl вече  е в продажба за първи път на www.myrkl.eu  на препоръчителна цена от  70 лв. (30 капсули, 15 дози) с безплатна доставка при поръчка за над  100 лв.

Myrkl не е подходящ за бременни, кърмачки и лица на възраст под 18 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *