април 21, 2024
11 11 11 AM
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024
„Порция баланс“ 4 продължава своята мисия в борбата със затлъстяването при децата с национален конкурс „Родители, аплодисменти!“
NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast
Нестле България и Община Стамболово залесиха 31 декара пожароустойчиви дървесни видове
За първи път в историята си, „Нестле за по-здрави деца“ събра представители на всички 28 области в страната
Нестле Групата отчита стабилен органичен ръст от 7,2% през 2023 г.
„Нестле за Живей Активно! Зима 2024“ подготвя наръчник за балансирано хранене и движение
Община Дряново е големият победител в петото издание на конкурса „Нестле за Живей Активно!“

Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”

Записванията продължават до 19 часа на 15-ти септември, а голямата надпревара се открива в 11 часа на 16-ти септември на площада пред НДК

 

10-те предизвикателства, вдъхновени от  “Игри на волята”, ще бъдат построени на 16-ти септември на площада пред НДК.  Те са адаптирани от експертите, отговарящи за мисиите във  формата, така че да могат да бъдат преминати  безопасно от начинаещи любители, а в същото време да са достатъчно провокативни и забавни и  за по-напредналите във физическата подготовка отбори.

Специално за най-малките има организиран детски кът с физически забавления, а по-големите деца ще могат безпроблемно да се включат в отборната надпревара.

Всеки отбор е съставен от максимум 5 човека. Отборите могат да се състезават за големите награди като условието е да преминат успешно и 10-те предизвикателства или да изберат да участват само на отделни локации и да участват за по-малки награди.

Всички, които не са успели да се запишат предварително за участие, могат да го направят на място, но ще имат възможност се включат след записаните отбори до приключването на  състезателния ден в 15 часа.

Участниците в маратона Next Level 4км, който е неразделна част от празника на активния живот “Нестле за Живей Активно Град! 2023”  и започва в 10 часа  със стартов пункт на входа на градината на НДК откъм булевард “Фритьоф Нансен”, получават право да участват с отбори в игрите на воля без предварително записване.

Уменията, които ще трябва да покажат участниците в състезанието са разпределени в различните предизвикателства и са за баланс  при ходене на греда, за  ловкост и бързина при предизвикателствата със слалом с  яйце в лъжица, тичане с каски пълни с вода,  слалом с градински колички, за сила и гъвкавост при катерене, скачане с чували и автомобилни гуми,  за издържливост при предизвикателство с дърпане на въже и за съобразителност при подреждане на специален 3D пъзел.

Участници от предишните сезони на “Игри на волята” ще бъдат на място на 16-ти септември и ще помагат на отборите в тяхната стратегия и представяне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *