декември 10, 2023
11 11 11 AM
Кои са най-често задаваните въпроси към фирмите за изкупуване на коли?
Конкурсът „Нестле за по-здрави деца“ с нови правила, улесняващи участието на училищата и детските градини
15 000 новозасадени фиданки от видовете цер, благун и космат дъб ще възстановят 30 декара опожарени гори в Стамболово с подкрепата на Нестле България
“Нестле за по-здрави деца“ дигитализира програмата си за училищата и детските градини
Вече 10 години Нестле помага в старта на реализацията на младите
Ухапвания от дървеници: идентифициране, лекуване и превенция
Нестле Групата отчита органичен ръст от 7,8% за 9-месечието на 2023 г. и потвърждава прогнозата си за годината
Какво да даваме и какво да не даваме на нашата домашна котка – полезни съвети от специалисти
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“

Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”

Записванията продължават до 19 часа на 15-ти септември, а голямата надпревара се открива в 11 часа на 16-ти септември на площада пред НДК

 

10-те предизвикателства, вдъхновени от  “Игри на волята”, ще бъдат построени на 16-ти септември на площада пред НДК.  Те са адаптирани от експертите, отговарящи за мисиите във  формата, така че да могат да бъдат преминати  безопасно от начинаещи любители, а в същото време да са достатъчно провокативни и забавни и  за по-напредналите във физическата подготовка отбори.

Специално за най-малките има организиран детски кът с физически забавления, а по-големите деца ще могат безпроблемно да се включат в отборната надпревара.

Всеки отбор е съставен от максимум 5 човека. Отборите могат да се състезават за големите награди като условието е да преминат успешно и 10-те предизвикателства или да изберат да участват само на отделни локации и да участват за по-малки награди.

Всички, които не са успели да се запишат предварително за участие, могат да го направят на място, но ще имат възможност се включат след записаните отбори до приключването на  състезателния ден в 15 часа.

Участниците в маратона Next Level 4км, който е неразделна част от празника на активния живот “Нестле за Живей Активно Град! 2023”  и започва в 10 часа  със стартов пункт на входа на градината на НДК откъм булевард “Фритьоф Нансен”, получават право да участват с отбори в игрите на воля без предварително записване.

Уменията, които ще трябва да покажат участниците в състезанието са разпределени в различните предизвикателства и са за баланс  при ходене на греда, за  ловкост и бързина при предизвикателствата със слалом с  яйце в лъжица, тичане с каски пълни с вода,  слалом с градински колички, за сила и гъвкавост при катерене, скачане с чували и автомобилни гуми,  за издържливост при предизвикателство с дърпане на въже и за съобразителност при подреждане на специален 3D пъзел.

Участници от предишните сезони на “Игри на волята” ще бъдат на място на 16-ти септември и ще помагат на отборите в тяхната стратегия и представяне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *