септември 30, 2023
11 11 11 AM
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”
6 трасета и 4 километра маратонско бягане ще обогатят програмата на „Нестле за  Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“ 
10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”
Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“
Нестле Групата отчита органичен ръст от 8,7% за първата половина на 2023, като годишната прогноза е за повишаването му
Съвети за разнообразяване на сексуалния живот
Националните първенци по плажен волейбол в турнира „Нестле за Живей Активно!“ 2023 вече са ясни

3 плода които освен вкусни са и полезни

Плодовете са източник на витамини и минерали и освен, че са вкусни те помагат за вашето здраве. Ще Ви запознаем с три плода които познавате и консумирате ежедневно, но …

Банани

Противно на това, което някои хора вярват, банани допринасят за загуба на тегло. Яденето на банан не е просто един чудесен начин да предостави на тялото Ви и на кожата самолечение с цинк, мозъчно-захранване на енергия бавно освобождаване и попълване на фибри, но също така може да ви помогне за облекчаване на задържане на вода, благодарение на високите нива на калий, които те съдържат.

Пъпеш

Половин пъпеш съдържа почти два пъти повече калий отколкото бананите, което го прави по-ниско калорична храна, с по-висока антиоксидантна дейност, която може да помогне за премахване на излишните течности в тялото. Пъпеша също предлага два пъти препоръчителната доза на витамин С , което ще помогне за подкрепа на имунната система и поддържа кожата си в добро състояние.

Горски плодове

Горските плодове са много вкусни, но имат и могъща антиоксидантна дейност, богати са на фибри, като за пример само една чаша малини съдържа невероятните 6 гр. Плюс това, те са с ниско съдържание на калории и е препоръчително да използвате една шепа микс от горски плодове които да  поръсите върху вашата зърнена закуска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *