септември 30, 2023
11 11 11 AM
NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София
Дъждът не уплаши феновете на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Ясни са първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на “Нестле за Живей Активно! Град 2023”
6 трасета и 4 километра маратонско бягане ще обогатят програмата на „Нестле за  Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“ 
10 забавни физически предизвикателства с участието на “Игри на волята” очакват феновете на “Нестле за Живей Активно!Град 2023”
Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“
Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“
Нестле Групата отчита органичен ръст от 8,7% за първата половина на 2023, като годишната прогноза е за повишаването му
Съвети за разнообразяване на сексуалния живот
Националните първенци по плажен волейбол в турнира „Нестле за Живей Активно!“ 2023 вече са ясни

Homelesz отново провокира с римейка на „3 в 1“ – „Моменти“

Песента е новата колаборация с NESCAFE 3in1, брандът, който 17 години подкрепя гласа на младите таланти

 

„Моменти“, новата версия на „3 в 1“ е последното партньорство с младия талант Homelesz. През годините NESCAFÉ 3in1 подкрепя изгряващите български таланти не само в сценичните им изяви, но и в съвместни проекти, разкриващи пълния им потенциал.

Стартът е с „Ъпсурт“ през 2005 г., които сред серията успешни парчета, правят и хита „3 в 1“ през същата година, а днес продължават да са любимци не само на сегашните тийнейджъри, но и на техните родители.

17 години по-късно, песента „Моменти“ излиза на бял свят, за да покаже как комбинацията от талант, дързост и подкрепа за стартиращите таланти, води до успешни продължения. За по-малко от 3 дни от премиерата си, „Моменти“ вече е в топ класацията Trending на You Tube, включваща видеата, набиращи популярност.

„Песента „Моменти“ показва идеалната комбинация на младите таланти – смелост, откритост и енергия. Младите хора носят естествения заряд да творят и да изказват идеите си по непредубеден и искрен начин. Точно затова NESCAFE 3in1 застава зад автентични млади БГ изпълнители, които тепърва изгряват и имат нужда от подкрепа“, коментира Нели Найденова Загорчева, Старши бранд мениджър, Нестле Югоизточен пазар.

С последното партньорство по песента „Моменти“ брандът продължава да следва философията си, че подкрепата е необходима точно за изпълнители, които са в началото на музикалния си път и тепърва ще се реализират потенциала си. А освен вдъхновение, хубавата музика е повод за още #momentstogether.

Сред десетките  млади изпълнители, които NESCAFE 3in1 подкрепя през годините са и Ицо Хазарта и албума „Неправилен рап“, Тита с „Аз съм Тита“, песента Call me на Дара.

“Разбий представите, покажи талант” бе последният подобен проект на NESCAFÉ 3in1, който предизвика младите да не се притесняват да изразят себе си по оригинален начин, да развиват своя талант и вкус към живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *