април 21, 2024
11 11 11 AM
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024
„Порция баланс“ 4 продължава своята мисия в борбата със затлъстяването при децата с национален конкурс „Родители, аплодисменти!“
NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast
Нестле България и Община Стамболово залесиха 31 декара пожароустойчиви дървесни видове
За първи път в историята си, „Нестле за по-здрави деца“ събра представители на всички 28 области в страната
Нестле Групата отчита стабилен органичен ръст от 7,2% през 2023 г.
„Нестле за Живей Активно! Зима 2024“ подготвя наръчник за балансирано хранене и движение
Община Дряново е големият победител в петото издание на конкурса „Нестле за Живей Активно!“

NESCAFÉ 3in1 създава ново графити пространство в сърцето на София

Талантливите графити артисти от ENJOY THE COLORS ще преобразят централната стена на Дом на културата „Средец“, създавайки уникално цветно настроение.

Идейният проект беше представен на специално събитие, събрало младежка публика, да сподели моментите заедно на чаша кафе с артистите от ENJOY THE COLORS и любимците от група Ogi 23, чиито музикални изпълнения оживиха столичната улица „Кракра“.

Днес няма нищо официално, единственото задължително условие е чистата радост от срещата помежду ни и с изкуството, правено от млади за млади. 

Това е мисията на NESCAFÉ 3in1- да бъдем близо до младите, да се развиваме заедно с вас, да общуваме, да опитваме да провокираме вашата огромна креативност и потенциал и да подкрепяме смелите и артистични идеи. Точно такава идея представяме днес пред вас – проектът на стрийт артистите от ENJOY THE COLORS,   вдъхновен от споделените моменти заедно“ – Това са думите на Теодора Русева, Бранд мениджър на NESCAFÉ 3in1, Нестле България, по повод проекта и визията на компанията.

Вдъхновяващият проект ще бъде реализиран до края на месец октомври като целта му е да оживи градската среда, и да създаде едно пространство около Дома на културата, което и да провокира младите хора да се събират и да прекарват заедно моменти, в които да обменят енергия, да се вдъхновяват, да правят изкуство и да споделят смели идеи.

NESCAFÉ 3in1 наистина ни вдъхнови – това не е просто напитка, а бранд, който провокира креативността и е готов да подкрепя смели идеи. Тази енергия е много важна, за да ни се получават нещата и вярваме, че това, което днес ви показваме се е получило“ – коментираха артистите от Enjoy The Colors и след като представиха идейния проект като приканиха всички желаещи да се включат и да създадат сами графити изкуство със специални спрейове върху тениски за спомен.

Концертът на бандата Ogi 23, подгрян от публиката и случайни минувачи, продължи с неуморна енергия, като бандата изпълняваше своята музика от сърце. Защото това е смисълът – да създаваме и споделяме моменти заедно и от края на месец октомври графити пространството на Дом на културата „Средец“ ще се превърне в постоянен притегателен център за млади хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *