април 21, 2024
11 11 11 AM
Ползи от консумацията на яйца: още по-достъпни, благодарение на онлайн пазаруването
Полезни съвети за уиски туризъм
Нестле обявява фонд Залесяване 2024
„Порция баланс“ 4 продължава своята мисия в борбата със затлъстяването при децата с национален конкурс „Родители, аплодисменти!“
NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast
Нестле България и Община Стамболово залесиха 31 декара пожароустойчиви дървесни видове
За първи път в историята си, „Нестле за по-здрави деца“ събра представители на всички 28 области в страната
Нестле Групата отчита стабилен органичен ръст от 7,2% през 2023 г.
„Нестле за Живей Активно! Зима 2024“ подготвя наръчник за балансирано хранене и движение
Община Дряново е големият победител в петото издание на конкурса „Нестле за Живей Активно!“

NESTLÉ обяви лансирането на NESCAFÉ 3in1 Black Roast

От 1-ви април 2024 г. най-голямата компания за храни и напитки в света Nestlé пусна на българския пазар новия си продукт NESCAFÉ 3in1 Black Roast. Тази новина съвпада и с рождения ден на NESCAFÉ, на който брандът отбелязва своята 86-та годишнина. Продуктът съдържа разтворимо кафе, произведено от кафе зърна сорт Robusta, но изпечени за по-дълъг период от време за постигане на по-интензивен кафе вкус и аромат.

NESCAFÉ е обичана марка, от която всяка секунда се изпиват над 6000 чаши кафе по целия свят. В кафе бизнеса един от ключовите източници за растеж остават иновациите. В момента една от най-популярните тенденции, видими в кафе индустрията, е темата за изпичането на кафето, даваща своя старт от кафетериите. Проучвания показват, че потребителите на кафе свързват пряко темата за изпичането на зърната с автентичността и качеството на вкуса във всяка чаша кафе.

NESCAFÉ 3in1 Black Roast е направено от кафе зърна сорт Robusta, изпечени за по-дълъг период от време, което отключва пълния набор от вкусове на кафето. Освен разтворимо кафе в микса сме добавили захар и обезмаслено мляко на прах. Рецептата на NESCAFÉ 3in1 Black Roast, специално разработена за пазарите в Югоизточна Европа, обединява две противоположности: интензивен кафе аромат и кадифен млечен вкус.

„Продуктът NESCAFÉ 3in1 Black Roast вече е лансиран в ключови географски области в региона на Югоизточна Европа. NESCAFÉ е №. 1 марка в категория кафе миксове в България. Предвид нашата вече доказана експертиза на пазара на кафе, ние се стремим да разрастваме категорията на кафе миксове с новото NESCAFÉ 3in1 Black Roast, като приветстваме млади хора в категорията“, казва Атана Скалко, Бизнес мениджър в категория „Напитки“, Нестле Югоизточен пазар.

NESCAFÉ 3in1 Black Roast със своята черно-бяла опаковка ще изпъкне на рафта, тъй като традиционно потребителите на NESCAFE 3in1  свързват продуктите на бранда с червения и зеления цвят на опаковката и съответно – NESCAFÉ 3in1 Classic и NESCAFÉ 3in1 Strong, които добре познават. Концепцията на продукта е заложена в комуникацията, която има за цел да достигне до младите и да се свърже на концептуално ниво с тях, поощрявайки ги да имат куража да събират любимите си противоположности заедно, като новото NESCAFÉ 3in1 Black Roast – смела комбинация от интензивен кафе аромат от дълго изпечени кафе зърна и кадифен млечен вкус. Точно този контраст може да се превърне в любима комбинация за  потребителите на NESCAFÉ 3in1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *